Overslaan en naar de inhoud gaan
Thema
Stadsdeel

Doe mee

Deze pagina biedt een overzicht van projecten op zoek naar partners. Heb je een goed idee voor onderzoek, onderwijsproject of verbetering van Den Haag? Blijf niet alleen met je idee maar zoek je partners op deze pagina. Of je nu docent, onderzoeker, stadsprofessional of student bent en of het nu gaat om een scriptie-onderzoek, een compleet nieuw stadslab, een challenge of het vormen van een onderzoeksconsortium! Op basis van thema en locatie kun je door de verschillende projecten zoeken of een eigen project aanmaken.

Doe mee...

...als student werk je mee aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken in Den Haag. Je zet jouw kennis en vaardigheden in om de kwaliteit van leven, leren, wonen en werken in de stad te verbeteren. Tegelijkertijd doe je nuttige vaardigheden op die je meteen kunt oefenen in de praktijk. Op die manier kun jij je talenten (verder) ontwikkelen! Op onze website vind je (extra curriculaire) projecten, minoren en initiatieven waar jij aan bij kan dragen, vaak samen met Haagse studenten van andere opleidingen. Of neem contact op met de Kennismakelaar.

Sara (3e jaars student Facilitair Management, Haagse Hogeschool): Door met studenten van andere opleidingen te werken aan maatschappelijk vraagstukken vul je elkaar echt aan. Ieder heeft zijn eigen blik en creativiteit gaat stromen!

...als docent vind je via het platform Kennis Maken Den Haag inspiratie voor onderwijsprojecten met de stad, kom je in contact met potentiële opdrachtgevers en ontmoet je collega’s uit de beroepspraktijk. Kennis Maken Den Haag streeft ernaar om onderwijsprojecten over opleidingen en disciplines heen te verbinden. Zelf een best practice delen of op zoek naar een opdrachtgever voor een maatschappelijk vraagstuk? Neem contact op met de Kennismakelaar.

...als onderzoeker. Voor onderzoekers biedt het platform Kennis Maken Den Haag inspiratie voor de verbinding tussen onderwijs, wetenschap en de stad. We brengen je in contact met potentiële opdrachtgevers en collega’s uit de beroepspraktijk. Zelf een best practice delen of op zoek naar een opdrachtgever voor een maatschappelijk vraagstuk? Neem contact op met de Kennismakelaar.

…als partner uit de stad. Partners uit de stad vinden via het platform van Kennis Maken Den Haag samenwerkingen met het onderwijs. Als u kennis wil inzetten om een (maatschappelijk) vraagstuk op te lossen kan het hoger onderwijs in de stad u helpen. Zo creëren we win-win situaties: Studenten werken met echte casussen en u als partner krijgt input en advies op maat. Ook streven we ernaar om vraagstukken over disciplines heen aan te pakken.

Meld je advertentie aan